Foto Marja voor siteMijn naam is Marja van der Loos. Ik ben geboren in 1959 te Creil en woon sinds 1961 in Dronten.
Na mijn opleiding tot ziekenverzorgende in de psychiatrie heb ik jarenlang gewerkt in het psychiatrisch ziekenhuis Veldwijk in Ermelo.
Tussen 1982 en 1994 heb ik samen met mijn man meerdere reizen gemaakt in India en gedurende zes jaar ontwikkelingswerk gedaan in Kameroen. Vanaf 1995 ben ik werkzaam in de thuiszorg in Dronten alwaar ik in 2012 mijn opleiding tot verpleegkundige heb afgerond.

Doordat ik veel in Afrika en India heb gewoond en gereisd heb ik andere culturen ontmoet. Dit heeft mijn horizon verruimd. Ik voel me een vrij mens en wil ook die vrijheid delen. Mensen voor wie ik werk vinden mij een betrokken, gezellig en inspirerend mens.

Vanuit de behoefte meer persoonlijke betekenis aan mijn zorg te kunnen geven, heb ik begin 2013 besloten om als zelfstandig verpleegkundig ondernemer in de zorg verder te gaan. Dit biedt mij de mogelijkheid om u professionele thuiszorg op maat te leveren vanuit een vrijheid van keuzes, met liefde en hart voor u en uw omgeving.